Om je leven goed in evenwicht te houden is een gezond gewicht heel belangrijk. Zeker nu de feestdagen achter ons liggen kunnen we weer een beetje beter op ons gweicht letten Er zijn op internet veel websites die voor jou kunnen uitrekenen wat jou gezond gewicht moet wezen. Maar een gezond gewicht heeft niets te maken met jou ideale gewicht. Het heeft te maken hoe jij je mentaal voelt, want het is algemeen bekend dat als het in je hoofd goed zit je fysiek ook beter voelt. Stel je bent op zoek naar een manier om veel gewicht te verliezen.

Op een verantwoorde manier afvallen is de beste manier van afvallen. Maar wat is verantwoord afvallenen op een gezond gewicht komen? Verantwoord en gezond afvallen is afvallen met een blijvend ander eetpatroon waarbij het lichaam alle benodigde voedingsstoffen uit de voeding kan halen. Daarnaast is lichaamsbeweging erg belangrijk. Laat je auto staan en ga lopen en fietsend naar je werk of voor de boodschappen, het zal je veel helpen om gewicht te verliezen.

Snel afvallen hoe krijg je dat voor elkaar?

Heb jij je wel eens al afgevraagd waarom is snel afvallen zo moeilijk voor de meeste mensen? En waarschijnlijk geef jij als antwoord dat mensen graag lekkere dingen (zoals chocola, taartjes, snacks en … ) eten waardoor ze niet meer kunnen afvallen. Maar het logica die erachter zit gaat als volgt uit:

Je lichaam probeert elke dag om het exact zelfde aantal calorieën te verbranden dan je gegeten hebt. En dit is juist de reden waarom afvallen moeilijk voor je wordt. Jouw lichaam is gewend aan een bepaalde rythme. Het is iets wat je lichaam elke dag doet en daardoor is het moeilijk om in één keer anders te doen. In onze post met tips en trucs voor gezond eten kun je okk heel veel goede ideeën opdoen.

Als jouw lichaam voor een lange tijd gewend is om exact een aantal calorieën te gaan verbranden dan is het niet erg makkelijk om opeens meer te gaan verbranden. Daar heb jij een begeleiding voor nodig. Er moet een wijs systeem erachter zitten zodat je dit probleem snel kunt oplossen. Het mentale dieet (zie ook welke vragen je kunt stellen) plan voert deze taak heel goed uit en zorgt ervoor dat je snel kunt afvallen.

Hoe werkt het?
Voor onze dagelijkse energiebehoefte verbrandt ons lichaam koolhydraten uit onze voeding. Deze komen voor in bijvoorbeeld brood, rijst en pasta. Pas als de koolhydraten geheel zijn verbrand, schakelt uw lichaam over op het verbranden van vet.Dat blokkeert het overgrote deel van de koolhydraten, zoals in een mediterraan dieet, waardoor uw lichaam wordt gedwongen uw vetreserves direct aan te spreken. Alle andere bouwstoffen uit uw voeding worden wel gewoon door uw lichaam opgenomen. Daardoor kunt u op een natuurlijke en verantwoorde manier snel afvallen.en snel jou gezonde gewicht bereikt.

Het mag vreemd klinken dat je calorieën moet hebben om gewicht te verliezen, maar de waarheid is, om uw metabolisme naar behoren te laten werken heeft het calorieën nodig! Wanneer u een van die lage calorie- of hongerdiëten probeert, vertraagt uw metabolisme ​​en zal geen calorieën verbranden met de snelheid die zou moeten. Dit is de belangrijkste reden waarom zo veel mensen klagen dat ze niets eten en toch niet snel afvallen. Ook mensen die (nog) roken kunnen beter een gezond gewicht krijgen. Als ze stoppen met roken, en hopelijk heel snel, zullen ze vaak ook met een gewichtstoename te maken krijgen. Wees het dus maar voor!

Het vinden van een snelle manier om je gewicht te verliezen en dus heel snel afvallen mogelijk maakt hoeft niet per se moeilijk te zijn en zeker niet, gevaarlijk, vervelend of ongezond . In feite is de beste manieren om snel afvallen het te doen zonder dat je het door heb. Er zijn al veel online gewichtsverlies methodes die u kunnen helpen soms wel twintig kilo in slechts 16 dagen te verliezen zonder dat u de pijn van het tellen van calorieën of verhongering moet ondergaan. Lees ook dit artikel over Marseille, een stad waar gezonde voeding heel centraal staat.

Het is mogelijk om door te leren en te weten wat voor eten u kunt nuttigen die u zullen helpen makkelijker vet te verbranden zodat het u helpt om uw metabolisme een boost te geven, zodat uw stofwisseling calorieën verbrandt als een gek. Slim eten, regelmatige lichaamsbeweging en een verhoogde stofwisseling zijn enkele van de manieren om gewicht verliezen wat  natuurlijk ook snel afvallen mogelijk maakt.